【「關係」Relationship】

瀏覽人數 3631
 
聽神談【關係」Relationship
 
在人類的「關係」裡,你只會找到「你放進那裡」的東西。
(In human relationships, you only find what you put there.)
如果你不快樂地進入一個關係,你將沒有快樂可放進那裡。
 
這點對所有生命而言,都是真實的。(This is true of all of Life.)
 
所以,關係的存在是一種情境脈絡場,是一個架構體或容器,
在裡面,你能倒入你所是的一切。
(Relationship exists as a Contextual Field, as a holder or container 
into which you can pour all that you are.)
然後,你能隨意進出,不論在各個面向你想表達或體驗什麼。
 
然而,你無法從那容器裡,取出任何你沒放進去的東西。
 
 
摘自《走出靈性文盲》第6章
 
 
 
If you are not happy going into a relationship, you will have no happiness to put there—and in human relationships, I will say again, you only find what you put there. 
 
This is true of all of Life. 
 
So relationship exists as a Contextual Field, as a holder or container into which you can pour all that you are.
 
You can then reach into that and pull out whatever aspect or aspects of yourself you now wish to express and experience. 
 
Yet you cannot pull out of that container anything that you have not put in.
 
 
 

➣相關文章:

8.「關係 Relationships」與「相關性 Relevance」
2015/08/03
自由並非什麼「可以局部是、局部不是」的東西。它就像懷孕。你無法「有一點懷孕」。你也無法「有一點自由」。要嘛你自由,或要嘛你不自由。... 更多
8.「關係 Relationships」與「相關性 Relevance」
2015/09/21
關係的目的是,決定你喜歡看到你自己的哪個部分「展現出來」,而非你可以捕獲且保留 別人的哪個部分。關係—— 就整個人生而言 —— 只會有一個目的:去成為並且去決定你真正是誰(to be and to... 更多
8.「關係 Relationships」與「相關性 Relevance」
2015/09/25
你並不需要一個外在於你自己的關係。對你們很有助益的是,在你們內心有個與我的關係。在新靈性的日子裡將很清楚 :人類所有的關係都是「跟隨著(with)靈魂」在創造、開始和結束,... 更多